Waarom een bewuste webshop worden?

Maak je eigen CO₂-uitstoot inzichtelijk en start met innoveren

Wil jij je webwinkel verduurzamen? Zet je eerste stappen en krijg inzicht in jouw CO-uitstoot. Speel in op de wens van de consument en neem ze mee naar een duurzame keuze. 

  • Je krijgt inzicht in jouw CO₂-uitstoot.
  • Je ziet meteen de CO₂-besparing die je behaalt bij innovaties.
  • Duurzamer is efficiënter en dus goedkoper.
  • Je onderscheidt je van je concurrenten en speelt in op consumentenbewustzijn.

Wat is de CO₂-uitstoot van je webwinkel?

Wil jij inzicht in de CO₂-uitstoot van je webwinkel? Met de rekentool Bewust Bezorgd meet je hoeveel CO₂ je uitstoot bij de bezorging van pakketten en weet je wat jouw CO₂-voetafdruk is. Ben je van plan je impact te verkleinen, dan zie je via een persoonlijk dashboard welke aanpassingen effect hebben op de uitstoot van je webwinkel.

Laat de consument zien dat jij bewust onderneemt

Laat zien dat jij je actief inzet voor een groenere wereld. Het Bewust Bezorgd-logo laat zien dat je bezig bent met de verduurzaming van je webshop en onderscheidt je zo van je concurrent. Neem je klant mee in dit proces en verlaag samen de CO₂-uitstoot van je webshop.

Webshops wehkamp en Omoda zijn al een bewuste webshop. Benieuwd welke webshops nog meer gebruikmaken van Bewust Bezorgd?

Bekijk welke webshops al gebruikmaken van Bewust Bezorgd

Als webshop meer bewust pakketjes versturen?

Met onze non-profit rekentool Bewust Bezorgd helpen wij jouw logistiek gemakkelijk verduurzamen én kosten reduceren. Help jij mee de klimaatdoelstellingen te halen?