OMODA

Omoda werd in 2019 uitgeroepen tot de meest inspirerende schoenenretailer van Nederland. Met meer dan 600 medewerkers, 28 fysieke winkels, de Omoda-app en o.a. een Nederlandse, Belgische en Duitse webshop is Omoda hét schoenenwalhalla voor schoenenliefhebbers in binnen- en buitenland. Jaarlijks voorziet Omoda meer dan één miljoen schoenenliefhebbers van het perfecte paar.

Passie voor schoenen zit in het DNA van het van origine Zeeuwse familiebedrijf, dat teruggaat tot 1875. Zo’n lange bestaansgeschiedenis bereik je alleen door aandacht te hebben voor de wereld om je heen en de lange termijn. Daarom is Omoda ook actief bezig met duurzaamheid. Dat betekent nadenken over de impact op het milieu, maar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid als grote retailer. Omoda vraagt zich continu af: ‘Hoe kunnen we de wereld een stukje mooier maken met niet alleen schoenen, maar ook een positieve bijdrage?’. Het antwoord daarop vind je op omoda.nl/duurzaam.

Blijf bewust!

Mis geen Bewust Bezorgd-updates of ander belangrijk e-commercenieuws en ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van Thuiswinkel.org.

Bij inschrijven ga ik akkoord met de privacyverklaring