Bewust Bezorgd op Instagram!

We breiden ons platform uit, sinds februari is Bewust Bezorgd ook actief op Instagram! Naast onze Linkedin-pagina voor webshops willen we ook consumenten bereiken en delen we regelmatig tips & tricks over duurzaam online winkelen op dit nieuwe account.

Consumentenbewustwording

Online shoppen, dat is duurzamer dan de meeste online shoppers denken en dat is jammer. Er is nog een grote stap te maken in deze bewustwording van de consument. Online shoppen is heel zichtbaar, je bestelt een product online, je pakketje wordt voor jou ingepakt en aan de deur afgeleverd. Dat lijkt voor veel consumenten niet duurzaam, echter is dit proces super efficiënt geregeld. Webwinkels en vervoerders werken nauw samen om dit zo duurzaam mogelijk te organiseren.

Tips & tricks

Er zijn een paar elementen waar je als online shopper invloed op kunt uitoefenen, om zo duurzame(re) keuze te maken. Deze tips en tricks, samen met feiten over online winkelen, willen we graag onder de aandacht brengen bij de consument. Zo is onze bewuste webshop Decathlon als eerste gestart met het tonen van Bewust Bezorgd in de check-out. Kiezen klanten van Decathlon voor deze optie? Dan kiezen ze voor de bezorging met de minste CO₂-uitstoot.

Like, deel & volg

Al deze tips komen samen op Instagram. Like, deel en volg ons op Instagram en blijf op de hoogte. Zijn er onderwerpen die je graag wilt terugzien? Laat het ons weten.

Check: www.instagram.com/bewustbezorgd

Populaire berichten

Blijf bewust!

Mis geen Bewust Bezorgd-updates of ander belangrijk e-commercenieuws en ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van Thuiswinkel.org.

Bij inschrijven ga ik akkoord met de privacyverklaring