Koppeling Bewust Bezorgd en Magento 2 beschikbaar

Maakt jouw webwinkel gebruik van Magento 2? Dan hebben we goed nieuws, want Bewust Bezorgd is ook beschikbaar in de Magento Marketplace. De Bewust Bezorgd-rekentool is een API (application programming interface), die ook beschikbaar is als een extensie voor Magento 2. Hierdoor is de koppeling van Bewust Bezorgd met jouw webwinkelsoftware nog eenvoudiger gemaakt. 

Hoe gaat dat in zijn werk? We leggen het in drie eenvoudige stappen aan je uit.

Stap 1: Voeg de Magento 2-extensie toe

Installeer de extensie via de Magento Marketplace. Met een commando-code kun je de tool kunt installeren in Magento. Loop in de back-end van Magento de instellingen door. De instellingen van Bewust Bezorgd staan standaard juist, loop ze na en voeg jouw beschikbare bezorgopties toe.

Stap 2: Vraag een ShopID aan

De extensie is nu toegevoegd aan je webwinkel, maar voordat de tool begint met rekenen heb je een uniek ShopID nodig. Vraag je ShopID aan door te mailen naar:bewustbezorgd@thuiswinkel.org.

Stap 3: Krijg inzicht in je CO₂-impact via een persoonlijk dashboard

Na de installatie wordt de CO₂-impact van je logistieke operatie in kaart gebracht. Je ontvangt een persoonlijk dashboard dat dagelijks geüpdatet wordt en waarin je kunt te zien welke aanpassingen je kunt maken om de CO₂-uitstoot van je webshop te verlagen.

Wil je het uitgebreide stappenplan om Bewust Bezorgd te installeren in Magento? Bekijk hier de uitgebreide drie stappen van installatie.

Maak jij geen gebruik van Magento?

Heb jij interesse in Bewust Bezorgd, maar maak jij gebruik van een andere webwinkelsoftware? Dan kun je gebruik maken van de API, die gekoppeld wordt aan de webwinkelsoftware. Meld je aan en dan nemen we contact met je op.

Aanmelden

Populaire berichten

Blijf bewust!

Mis geen Bewust Bezorgd-updates of ander belangrijk e-commercenieuws en ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief van Thuiswinkel.org.

Bij inschrijven ga ik akkoord met de privacyverklaring