Partners

Samen maken we duurzaam online winkelen mogelijk

CO₂ok

Climate friendly delivery en CO₂-compensatie voor in je webshop

CO₂ok heeft als missie om de e-commercesector klimaatneutraal te maken. We zien bij consumenten een sterke voorkeur voor duurzame producten en merken. Onze diensten bieden consument en webshop een mogelijkheid de CO₂-uitstoot te compenseren die tijdens productie en vervoer van de goederen ontstaat. Zo maken we het voor webshops makkelijk om te werken aan een grotere merkwaarde én een betere wereld!

Trees for All

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben we wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Je kunt via ons een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen we samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Heb je interesse om partner te worden van Bewust Bezorgd? Neem contact met ons op, dan informeren we je over de mogelijkheden. Samen met jou maken we duurzaam online winkelen mogelijk.

Pakketje