Partners

Samen maken we duurzaam online winkelen mogelijk

Groenbalans

Maak uw organisatie in 4 stappen CO₂-neutraal

Actief sinds 2007, met haar oorsprong in de energiewereld, is Groenbalans uitgegroeid tot een specialistisch advies- en servicebureau. Groenbalans is onderdeel van Windunie Groep en heeft veel kennis en ervaring in huis om webwinkels te adviseren over duurzaam ondernemen, duurzame energie uit bijvoorbeeld wind en zon en CO2-compensatie. Zij maakt de vertaalslag naar een passend advies voor de klant. De focus ligt op berekenen CO2-footprint, ketenanalyse en CO2-neutraal bezorgen.

WoodYouCare

Plant one. Give a lot.

Teruggeven aan de natuur is bij WoodYouCare geen loze kreet. Wij zetten ons maximaal in om op transparante, laagdrempelige en controleerbare wijze bedrijven te helpen CO2 neutraal of -positief te worden door bomen te planten. Consumenten en bedrijven krijgen een monitoring tool waarmee ze realtime hun investering kunnen volgen. Met jouw bedrijfspagina op onze site onderneem je aantoonbaar maatschappelijk én verantwoord. Het is onze missie om jouw bedrijf te helpen haar duurzaamheidsambities te realiseren. Giving back is ‘just one click away’.

CO₂ok

Climate friendly delivery en CO₂-compensatie voor in je webshop

CO₂ok heeft als missie om de e-commercesector klimaatneutraal te maken. We zien bij consumenten een sterke voorkeur voor duurzame producten en merken. Onze diensten bieden consument en webshop een mogelijkheid de CO₂-uitstoot te compenseren die tijdens productie en vervoer van de goederen ontstaat. Zo maken we het voor webshops makkelijk om te werken aan een grotere merkwaarde én een betere wereld!

Homerr

Het duurzaamste logistieke netwerk van Nederland & België

Homerr is een duurzame en sociale koeriersdienst, bestaande uit pakketpunten. Deze pakketpunten kunnen winkels zijn, maar ook locaties bij mensen thuis. Daarnaast gebruiken ze niet hun eigen vervoer, maar liften ze mee op vervoer dat toch al de weg op gaat. Zo besparen ze tot wel 79% CO₂-uitstoot per pakket en brengen ze de buurt bij elkaar!

Trees for All

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben we wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Je kunt via ons een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen we samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Heb je interesse om partner te worden van Bewust Bezorgd? Neem contact met ons op, dan informeren we je over de mogelijkheden. Samen met jou maken we duurzaam online winkelen mogelijk.

Pakketje